Drømmeweekend

Sett drømmen på prøve for så å sette den ut i livet!

En investering i framtiden

Hei, jeg er Mariann. Min største drøm er å hjelpe deg å finne din. Den drømmen DU har i hjertet! 

La meg hjelpe deg å fange drømmen din.

 

Drømmeweekend

Hva er forskjellen på en drømmer og en som oppnår drømmene sine?

10 kraftfulle men enkle spørsmål gir svaret.

Enten du har mistet en gammel drøm av synet eller søker etter en ny drøm inn i deg. Gjennom din Drømmeweekend utvikler du en steg for steg en actionplan. Det gjør at du kan starte opp der og da. En plan du ser og eier og som gjør at du når din drøm.

Det er nemlig en ting å ha en drøm, noe annet er det å gjøre tingene du trenger for å nå dem.

Er du villig til å sette din drøm på prøve og gjøre testen – for deretter å gjøre/endre slik at du svarer ja på alle 10 drømmespørsmålene? Da er oddsenen dine veldig stor for at du vil oppleve at drømmen din blir en realitet.

 

Tilbakemelding fra tidligere deltakere.

Marianne Moen Hansen

Drømmeweekend hos Mariann Sletten er det råeste jeg har vært med på! Mariann er ei dame som virkelig bryr seg om drømmen min og meg. Hun hjalp meg med å forstå hvor viktig drømmen min ikke bare er for meg, men også for andre mennesker. Opplegget er fantastisk, og man går i dybden på hva som skal til for å nå drømmen. Personlig har jeg fått et kjempe utbytte med å bli mer bevisst på mine styrker, og hvordan jobbe strategisk for å nå dit jeg vil. Drømmen ble formet i klartekst, steg for steg. Og det er en vidunderlig reise dag for dag. Selv om det var flere mennesker med forskjellige behov på weekenden tok Mariann alle under sin vinge, og alle fikk jobbet med det de hadde behov for. Følelsene jeg sitter igjen med kan ikke beskrives! Det må oppleves. Jeg er så takknemlig for alt denne helgen med Mariann gav meg

Rita

Jeg har jo gått på så mye, og lært så mye forskjellig, men dette assa 😍 dette er by far det beste hva gjelder Drøm, mål, plan, action, Leadership.
Tusen tusen takk til deg Mariann Sletten for at du dro meg med inn i din drøm så jeg kunne se min så tydelig sammen med de mest suverene menneskene jeg har vært med på lenge

Irene Thommasen.

Det som var så bra med DrømmeWeekend var at jeg lærte at jeg hadde lov til å tro på mine drømmer. Jeg satte meg realistiske mål. Ikke luftslott eller dagdrømmer. Jeg lagde en 5.års plan, andre lagde for en måned. Det var veldig lærerikt.

Jeg hadde en drømmehelg. Nå tar jeg mer kontakt med mennesker jeg ikke kjenner. Hadde ikke gjort det uten kurset. Har merket stor forandring. EN DRØMME HELG.

 

25-27. februar

 

Sett av en helg i februar og sett momentum.

Vi starter ved lunsjtid fredag og avslutter med lunch på søndag. Jeg har lang erfaring med undervisning og kurs og jeg kan love en lærerik helg der du vil oppleve å fundamentere drømmen din.. I løpet av helgen vil vi gå igjennom byggesteinene i – -drømmen, steg for steg. Du vil bli utfordret til å dykke dypt inn i deg selv og ta grep som gjør deg i stand til å lykkes. I løpet av helgen vil du få alene tid og coaching med meg, du vil få gjennomføre en mental styrketest, og du vil komme ut på søndagen med en strategiplan bygd på dine 10 milepæler på vei til å nå målet.

BONUS:  4 coachingtimer i forkant og 4 coachingtimer etter endt weekend. (verdi 7900kr)

Sett Drømmen På Prøve

En weekend der du:

  • Gjennom 10 kraftfulle  spørsmål vil du få testet ut hvor sterk drømmen din er.
  • Få klarhet i drømmen din
  • Du får ta en test der du finner styrkene dine
  • Du lager en milepælplan.
  • Etter Weekenden har du en nedskrevet strategiplan du selv har utformet.

Bestillingsskjema.

Bestill uforpliktende samtale, coaching, drømmetest og drømmeweekend her.