DISC- metoden

Hvordan forstå deg selv og omverdenen bedre

En investering i framtiden

 DISC er verdens mest brukte begrepsapparat for å forstå egen og andres adferd. Få innsikt om din egen adferd, og hvordan atferden din påvirker deg i møte med andre mennesker.

 

Hva er DISC?

DiSC personlighetstest gir økt selvforståelse 
og økt forståele av andre. Begge deler er 
nøkler til å nå mål og oppnå det du vil.

Adferd angår oss alle, uansett yrke, stilling, rolle, funksjon, om det er jobb eller privat. Adferden, handlingene dine, er den direkte årsaken til at livet ditt ser ut som det gjør nå, til alt det du har og det du ikke har, til hvordan du har det. Det interessante her er; hvilken adferd gir det resultatet du ønsker? 

Et godt sted å starte er hvordan livet ditt ser ut nå. Hvordan kjennes det? Har du det bra? Er du glad? Hvordan lykkes du i jobbsammenheng? Opplever du kontroll på de tingene du vil ha kontroll på? 

Og det er her en adferdsanalyse, en personlighetstest vil gi bedre innsikt i sammenhengene. Jeg tilbyr DISC som metode

Tilbakemelding fra de som har tatt analysen:

Rikke Randahl Kristiansen

DISC har virkelig fått opp øynene mine, i hvordan jeg bedre kan forholde meg til og bedre snakke med alle typer mennesker. OG ikke minst vist meg hva jeg burde jobbe med videre av personlige utfordringer 🤩Anbefaler på det sterkeste å være med på dette!

Det er ingen ting å vente på!

Jo lenger du venter på å gjøre noe du burde gjøre nå, jo større er oddsen på at du aldri vil gjennomføre det!

Jeg tror på personlig vekst.

Du må vite hvem du er for å kunne vokse inn i ditt potensiale. Men du må også vokse for å kunne finne ut hva ditt potensiale er.

Ta DISC – Testen

 

DISC-analyse er et verktøy som anvendes for å utveksle selvbevissthet og kommunikasjon. Verktøyet anvendes for å få en økt forståelse for menneskers ulike måter å omgås hverandre, og er av stor verdi i situasjoner som eksempelvis lederskap- og gruppeutvikling. Jeg mener også at DISC-Testen er et godt verktøy i relasjonsbygging og parforhold.

Bestillingsskjema.

Bestill uforpliktende samtale, coaching, drømmetest og drømmeweekend her.